Selecteer een pagina

 

 

 

 

ZANGLES

 

Voor zangvogels en voor kraaien… Laat je belemmerende gewoontes los en Zing Vrij!

“Door zangles bij Bibi heb ik geleerd wat er allemaal nog uit mijn stem te halen valt, in de volle diepte en breedte. Ze heeft een ongekend goed gehoor en kan precies daar coachen waar het nodig is. Zo heb ik in korte tijd een heel nieuw deel van mijn stem ontdekt, een prachtig cadeau!”

Caroline Stuyt

Bibi ervaar ik als een deskundige en zeer ervaren zanglerares. Ik heb in korte tijd geleerd wat het is om echt voluit te zingen, en hoe ik daarvoor mijn ademsteun en praktische oefeningen inzet. Geen gezeur, aan de slag!; dat is wat ik in Bibi erg waardeer. Het resultaat is dat ik doorzet en de kracht van zang echt leer te ervaren. Dat geeft mij de kick waar naar ik op zoek was!

Lisanne van der Kruis

Zingen is een mooie manier om iets te vertellen, een betekenis over te brengen. Om je te uiten en jezelf te laten horen. Als zangdocent vind ik het belangrijk dat jij ervaart dat je vrij(er) en makkelijk(er) leert zingen en jezelf tot uitdrukking kunt brengen.

Wat houdt dat in?

  • Zingen zonder last te krijgen van je stem of lichaam; m.a.w. het aanleren van gezonde zang- en ademtechniek
  • Het repertoire zingen dat bij jouw stem en persoonlijkheid past
  • Daar waar nodig: bewustworden en loslaten van belemmerende gewoontes
  • Expressie en muzikaliteit
  • Kunnen genieten van het zingen

  In mijn lesgeven probeer ik aansluiting te vinden bij wat voor jou werkt. Dit alles op een ongedwongen, plezierige manier met ruimte om te experimenteren.

  Waar?

  Alle zanglessen vinden plaats in De Bilt, of online.

  Voor wie?

  Mijn lessen staan open voor alle niveau’s. Kinderen zijn welkom vanaf 7 jaar.