Projecten

Petite Klassiek

Petite Klassiek is een muziektheatergezelschap dat kinderen vanaf 6 maanden kennis laat maken met opera en klassieke muziek. Alledaagse en voor kinderen herkenbare onderwerpen staan centraal in vrolijke, muzikale kindertheatervoorstellingen.

We toeren momenteel langs theaters en scholen met de voorstellingen Dag Zon, Dag Maan!, Kleur De Opera en Spaghetti alla Callas.

Meer info: www.petiteklassiek.nl

Boekingen via impresariaat Buro Bannink 

Diva Dichtbij

Namens Diva Dichtbij verzorg ik  huiskamerconcerten in verzorgingshuizen, waarbij er altijd oprechte aandacht is voor iedere bewoner. Als diva dichtbij maak ik op een intuïtieve, persoonlijke en intense manier écht contact. Altijd van mens tot mens. Onze missie is dan ook: ‘Bijdragen aan een hogere kwaliteit van leven voor langdurig zieke mensen door oprecht contact en professionele zang.’

Door de (herkenbare) muziek, een warme aanraking, een dansje, een kus of door enkel oogcontact komen emoties los. De één begint te stralen. Een ander zingt mee. En regelmatig stromen de tranen over de wangen.

www.divadichtbij.nl

Bold Opera On the Move!

In 2015 was ik mede oprichter van en zangeres bij operagezelschap B.O.O.M! Bold Opera On the Move! Tussen 2015 en 2019 maakte ik deel uit van het artistiek team van dit gezelschap en maakten we samen diverse operaproducties: Figaro, Die Zauberflöte on the Move en De Toverfluit.

We waren te zien op diverse podia door heel Nederland, waaronder de NJO muziekzomer, Klassiek op het Amstelveld, Pianowandeling Edam, Kunst in de Kamer en te horen op Radio 4.